3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


Goedkoop sleutelhangers bedrukken? 🠨 Terug

Met een goedkope bedrukte sleutelhanger geeft u een leuk relatiegeschenk weg aan uw zakenpartners of werkgevers. Een bedrukte sleutelhanger personaliseert de sleutelbos en is tevens een goedkoop promotioneel product met een groot bereik. Bedrukte sleutelhangers zijn ideale weggevers op open dagen, beurzen, festivals of evenementen. Onze sleutelhangers zijn van zeer hoge kwaliteit en zullen jaren mooi blijven, en dat tegen een scherpe prijs!

De voordelen van bedrukte sleutelhangers

Vergeleken met een advertentie of mediacampagne is een relatiegeschenk erg kosteneffectief. Eén van de belangrijkste redenen hiervoor is dat een relatiegeschenk, zoals bedrukte sleutelhangers, een lange levensduur hebben. Een bedrukte sleutelhanger zorgt ervoor dat uw boodschap op meerdere momenten bij uw doelgroep terecht komt. Een ander belangrijk voordeel van bedrukte sleutelhangers is dat weinig mensen zich ergeren aan deze vorm van promotie. Terwijl veel mensen zich ergeren aan tv-commercials, verkooptelefoontjes en website advertenties worden promotie artikelen zoals bedrukte sleutelhangers dankbaar in ontvangst genomen.

Geborduurde sleutelhanger bedrukken

Wilt u goedkoop sleutelhangers bedrukken met de namen van uw medewerkers/zakenpartners of de naam van uw bedrijf? Dan is de geborduurde sleutelhanger een goede keuze. U kunt kiezen uit verschillende kleuren sleutelhangers en verschillende kleuren borduring. Zo kunt u hem helemaal personaliseren naar bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren! Laat ons uw wensen weten en één van onze grafisch ontwerpers maakt direct een proefdruk voor u. Onze geborduurde sleutelhangers zijn leverbaar vanaf een minimale afname van 500 stuks.

Full colour sleutelhanger bedrukken

Heeft u toch liever een logo of afbeelding op uw bedrukte sleutelhanger? Ook dat is mogelijk met onze full colour sleutelhangers. Ook deze sleutelhangers zijn leuk om weg te geven aan uw medewerkers/zakenpartners of om weg te geven op een beurs of evenement. Een full colour bedrukte sleutelhanger kan volledig gepersonaliseerd worden en is leuk voor aan de sleutelbos of aan een tas. Met een full colour bedrukking kan elke gewenste opdruk worden gemaakt. Tevens heeft u bij de full colour bedrukte sleutelhangers de keuze uit vier soorten afwerking: de duimhaak, sleutelring, ovaalhaak of kliphaak. Wilt u weten welke haak het beste bij uw sleutelhanger past? Neem contact op met onze productspecialist via de contactpagina en wij zullen u vrijblijvend advies geven. Onze full colour bedrukte sleutelhangers zijn te bestellen vanaf 50 stuks en kunnen al geleverd worden binnen acht werkdagen.

Gratis inspiratie en design

Graag een visuele weergave van uw idee? Dat is natuurlijk ook mogelijk voor uw bedrukte sleutelhangers! Eerst maakt u een keuze tussen de geborduurde sleutelhanger of de full colour sleutelhanger, u vult uw gegevens in, maakt een keuze tussen de klikhaak, duimhaak, ovaalhaak of sleutelring en upload uw design in een eps, ai of pdf bestand. Uw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar één van onze grafisch ontwerpers! Deze maken voor u een gratis proefdruk. Heeft u een aanvraag gedaan op een werkdag voor 16:00? Dan ontvangt u dezelfde dag nog uw gratis proefdruk en prijsopgave!

Professioneel advies en begeleiding tijdens en na uw bestelling

Tijdens de gehele duur van uw aankoopproces kunt u in contact komen met uw eigen contactpersoon. Een eigen contactpersoon maakt het makkelijker voor beide partijen. Uw contactpersoon kan u meer informatie verschaffen over onze sleutelhangers, de prijs, de proefdruk, de levertijd en andere vragen die u wellicht heeft. Ook na uw bestelling kunt u contact opnemen met uw contactpersoon met vragen, opmerkingen of wellicht voor een nieuwe order. We zijn op werkdagen te bereiken via de mail of telefonisch.

Lanyards bedrukken bij XXLgifts

Neem snel een kijkje op onze websites waar u keuze heeft uit de geborduurde sleutelhanger of de full colour sleutelhanger. Of u nou een naam of tekst wil laten borduren of een logo wil laten bedrukken, alles is mogelijk! Met een team van professionals die dagelijks voor u bereikbaar zijn, dragen wij zorg voor elke bestellen. Heeft u vragen of kunt u niet wachten met het bestellen van uw eigen bedrukte of geborduurde sleutelhangers? Neem dan snel contact met ons op.
Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux, hoe kunnen we u van dienst zijn?