Powered by Smartsupp
3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


Kies hieronder uw gewenste keycord

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux, hoe kunnen we u van dienst zijn?

SLEUTELHANGER BEDRUKKEN

Wilt u uw sleutelhanger bedrukken?Keycord-lanyard.nl is uw leverancier voor bedrukte sleutelhangers. Keycord-lanyard is een onderdeel van XXL Gifts. Wij denken mee in het complete proces en geven u een zo persoonlijk mogelijk advies. Ook kunnen wij de beste prijs en kwaliteit garanderen en leveren we de sleutelhangers al binnen tien werkdagen. Lees verder om zo meer te weten te komen over onze mogelijkheden met sleutelhangers. 

SLEUTELHANGER ALS GESCHENK

Maak reclame voor uw onderneming door bedrukte sleutelhangers van zeer hoge kwaliteit cadeau te geven aan uw zaken relatie. Bedank hiermee de fijne samenwerking en maak tevens gratis reclame. Deze sleutelhangers zijn uitermate geschikt voor als u een evenement organiseert of bijvoorbeeld zelf naar een groot evenement gaat. Uw sleutelhangers zullen dan door een grote groep mensen worden gezien. Ook kunt u ervoor kiezen de bedrukte sleutelhangers uit te delen als giveaway en zo een brede doelgroep aan te spreken waar u naamsbekendheid bij wilt genereren. 

FULL COLOUR

Een full colour sleutelhanger bedrukken kan volledig gepersonaliseerd worden en kan bijvoorbeeld leuk zijn voor een sleutelbos of aan een tas. Wanneer u gebruik maakt van deze optie valt u nóg meer op. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten haken. U kunt kiezen uit een duimhaak, ovale haak, kliphaak of sleutelring. Genoeg opties om uit te kiezen dus. Wilt u weten welke haak het best bij uw sleutelhanger past verwijzen wij u door naar de productpagina, op deze pagina kunt u voorbeelden zien en besluiten welke sleutelhanger het best bij uw wensen past.

SLEUTELHANGER BORDUREN

U kunt niet alleen kiezen voor sleutelhangers bedrukken. Het is bij Keycord-lanyard ook mogelijk sleutelhangers te laten borduren. Hiermee is het mogelijk om uw relaties of potentiële klanten op unieke wijze te bedanken of benaderen. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt ontvangt u direct een proefdruk terug. Zo kunt u meteen zien of de sleutelhanger aan uw wensen voldoet en of u door wilt gaan met het borduren van grote getalen. Wij leveren al vanaf een minimale afname van 500 stuks. Bekijk onze mogelijkheden en laat u verassen door onze snelheid en creativiteit. 

ONZE BELOFTES

Wij kunnen u 5 beloftes garanderen wanneer u bij Keycord-lanyard bestelt. Doordat wij gebruik maken van korte communicatielijnen kunnen wij instaan voor een snelle levering. Dit houdt in dat u binnen één dag antwoord kunt verwachten, waarna de levering volgt. De reden dat dit proces zo vlot loopt komt doordat wij alles bedrukken in Nederland. Daarnaast verzekeren wij dat onze producten zijn voorzien van de beste prijs en kwaliteit. Wij werken namelijk exclusief met experts op het gebied van bedrukking om deze kwaliteit in stand te houden. Wij vinden het belangrijk dat u als klant zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom krijgt u uw eigen contactpersoon vanuit Keycord-lanyard. Hiermee wordt het risico op miscommunicatie verholpen en kunnen wij u efficiënt helpen naar wens.

OP ZOEK NAAR EEN ANDER RELATIEGESCHENK?

Wilt u naast onze sleutelhangers een ander relatiegeschenk bestellen? Dan is dat geen enkel probleem, want wij leveren genoeg andere producten. Zo hebben wij een grote hoeveelheid keycords, linten, koorden en andere speciale producten in ons assortiment. Deze kunnen wij gratis voor u ontwerpen. De keycords, linten en koorden zijn uiteraard net als de sleutelhangers voorzien van de beste kwaliteit. Als u voor 16:00 een offerte aanvraagt kunt u binnen 10 werkdagen al u uw keycords, linten en koorden in huis hebben!

Heeft u vragen of speciale wensen?

Heeft u andere vragen of speciale wensen over sleutelhanger, keycords bedrukken of onze andere producten? Dan kunt u via onze contact formulier contact opnemen met onze experts. Zij staan te allen tijde voor u klaar. Wilt u sneller contact met ons hebben? Dan kunt u ons gerust bellen op telefoonnummer +31 (0)717 471 231. Het is uiteraard ook mogelijk om ons te mailen naar info@xxlgifts.com. Wij staan altijd paraat voor al uw bedrukkingswensen!

BEDRUKTE SLEUTELHANGERS BESTELLEN

Wanneer u een offerte aanvraagt voor 16:00 om uw sleutelhangers te laten bedrukken bij Keycord- lanyard krijgt u nog dezelfde dag een reactie van ons. Zo krijgt u dus al heel snel een indicatie van wat de sleutelhangers moeten kosten. Goedkoop promotiemateriaal nodig om uit te delen aan uw medewerkers, uit te delen op evenementen of cadeau te doen aan uw relaties? Wacht dan niet langer en laat nu uw sleutelhangers bedrukken bij Keycord-lanyard.nl. Heeft u interesse in sleutelhangers bedrukken? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten of vraag hier een offerte aan. Wij helpen u graag verder!
Op basis van 1011 beoordelingen behaalt Keycord-Lanyard met de dienst: sleutelhanger bedrukken een score van 9 van de 10.