Powered by Smartsupp
3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN

www.keycord-lanyard.nl
Keycord-Lanyard is uw totaal leverancier voor bedrukte keycords, een ideale partner voor keycords in uw huisstijl. Wij hebben een groot assortiment met populaire keycords altijd op voorraad. Door een eigen drukkerij zijn wij erg flexibel en garanderen wij de afgesproken levertijden. Met een team van professionals die dagelijks voor u bereikbaar zijn dragen wij zorg voor elke bestelling. Zowel bedrukt als onbedrukt kunt u bij ons terecht.


Keycord-Lanyard is onderdeel van XXLgift, een professionele partner op het gebied van uw promotionele producten. Een moderne onderneming met creatieve designers en productspecialisten onder 1 dak. Uw communicatie-uitdagingen zijn ons op het lijf geschreven.


Hoe wij omgaan met: "Het bewaren van persoonsgegevens”
U heeft het recht op inzage, portabiliteit, wijzigen en vergeten. Hiermee bedoelen we dat u uw persoonsgegevens in kunt zien die u aan ons heeft gegeven in een ‘machine leesbaar’ formaat. Ook kunt u uw eigen persoonsgegevens wijzigen die u aan ons heeft verstrekt, omdat deze soms onjuist kunnen zijn. Hierdoor krijgt u van ons ook een menselijke blik. U krijgt ook het recht van vergeten, zodat als u aan ons vraagt om uw persoonsgegevens te verwijderen dat dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Tot slot heeft u ook recht op beperking van verwerken, dit houdt in dat wij de gegevens niet meer mogen gebruiken maar ook niet mogen wissen.


Bezoekadres:
De Nieuwe Haven 25
7772 BC Hardenberg
The Netherlands

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux, hoe kunnen we u van dienst zijn?