Powered by Smartsupp
3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


Kies hieronder uw gewenste keycord

Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux, hoe kunnen we u van dienst zijn?

Zelf armbanden ontwerpen met bedrukking?

U bent op het juiste adres voor armbanden bedrukken aangekomen. Omdat wij werken met nog niet geconfectioneerd materialen kunnen wij voor u echt op maat produceren. Armbanden worden ingezet op de meest uiteenlopende beurzen, festivals en bijeenkomsten. Door echte fans worden de festival armbanden nog maanden soms jaren na ontvangst gedragen.

Het voordeel van armbanden bedrukken

Voor de veiligheid op uw bijeenkomst is het plezierig om te weten dat buitenstaanders de toegang zonder armband kan worden ontzegt. Maar met een unieke bedrukte armband verkleint u ook de kans op vervalsing. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een verdeling in kleuren, zodat hierbij verschillende toegangsniveaus nageleefd kunnen worden. Ook is dubbelzijdig te bedrukken armbanden een optie, bijvoorbeeld voor een dating concept voor een date-voorkeur.

Fans maken van uw bezoekers

Elke bezoeker heeft een blijvende herinnering in de vorm van bedrukte armbanden na het bezoek aan uw evenement. En elk jaar een nieuw design zorgt ook nog voor een spaar mechanisme. Iets dat met de juiste tools kan leiden tot een echte wannahave voor de terugkerende bezoeker.

Op welk materiaal worden uw armbanden bedrukt?

Wij kiezen in samenspraak met u voor het meest geschikte materiaal voor uw actie. Zo is de goedkoopste optie bijvoorbeeld een Tyvek armband, een gefixeerde thermische vezel. Dit lijkt op papier maar is niet scheurbaar en waterafstotend. Ideaal voor eenmalig gebruik en ook eenvoudig beschrijfbaar. Een silicone armband wordt vaak ingezet als cadeau, souvenir of als premium. Deze zijn vooral bekend geworden als statement tegen racisme enzovoorts. De geweven armbanden of bedrukte armbanden van polyester zien wij vaak terug komen als identificatie middel bij festivals en feesten. Het zachte materiaal is eenvoudig aan 2 kanten te voorzien van uw eigen design.

Wat zijn de mogelijkheden bij armbanden bedrukken?

Naast de ruime keuze in materialen bieden wij u ook graag andere keuzes. Zo zijn wij in de mogelijkheid armbanden te verpakken in cadeauverpakking, winkelverpakking, stuks verpakking op andere wijze en diverse bulkverpakkingen. Zo kiest u ook de manier van levering die bij u past. Zodoende ligt uw focus op het evenement en dragen wij zorg voor een zorgeloze levering.

Kosteloze inspiratie en ontwerp

Wilt u weten hoe uw idee eruit ziet op 1 van onze bedrukte armbanden? Wij maken graag geheel vrijblijvend voor u een visuele weergave hiervan. U kiest eerst uw gewenste armband en het model, vervolgens ontvangen wij uw wensen voor het ontwerp. Onze ontwerpers maken dan de rest helemaal op maat voor u in een digitale drukproef ter inspiratie. Alle aanvragen voor werkdagen om 16:00 ontvangen nog dezelfde dag een reactie en drukproef.

Persoonlijke begeleiding en advies op maat

U heeft altijd contact met 1 specialist en kunt hier te allen tijde terecht voor advies, samples en inspiratie. Dat is samen ontwikkelen zonder ruis en met oog voor uw gewenste resultaat. Bedrukte armbanden maken we graag voor u naar volledige tevredenheid. Ook na uw bestelling kunt u terecht met uw vragen voor onderhoud, herbestelling, accessoires en service. Zowel via e-mail als telefoon staan wij u graag te woord.