Powered by Smartsupp
3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


Lanyards bedrukken en bestellen? 🠨 Terug

Keycords, ook wel lanyards genoemd, zijn ideale weggevers tijdens open dagen, evenementen, festivals en beurzen. Makkelijk om uw telefoon, beurspas of sleutels aan te hangen. Maar ook een leuke weggever aan uw werknemers/collega’s of zakenpartners. Uw lanyards bedrukken is voor ons geen probleem. Lanyards zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en breedtes én kunt u er voor kiezen om verschillende accessoires toe te voegen aan uw lanyards zoals een veiligheidssluiting of gesp.

Over ons

XXLgifts is uw leverancier voor bedrukte lanyards. Een ideale partner voor lanyards in uw huisstijl. Wij zijn een professionele partner op het gebied van promotionele producten. Een moderne onderneming met creatieve designers en productspecialisten onder één dak. Uw communicatie uitdagingen zijn ons op het lijf geschreven. Met een team van professionals die dagelijks voor u bereikbaar zijn dragen wij zorg voor elke bestelling. Dus wacht niet langer met uw lanyards bedrukken en vraag uw offerte en proefdruk hier aan: OFFERTE PAGINA

Waarom lanyards bedrukken?

Relatiegeschenken zijn nog steeds een must en cool om te geven én te krijgen. Een advertentie of media campagne zijn vele malen duurder dan bedrukte lanyards. Bedrukte lanyards hebben een langere levensduur dan een advertentie in de krant of tijdschrift. Iedere keer als u een bedrukte lanyard weg geeft is uw bedrijfsnaam in beeld. Herhaling is de manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Waar je vroeger 1 of 2 drukkleuren op een lanyard kon drukken, zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden! Bij ons is het ook mogelijk om uw lanyards in full colour te bedrukken. Dit alles biedt voor u de mogelijkheid om bij elke actie, beurs of evenement een passende gift te krijgen.

Het effect van bedrukte lanyards

Wist u dat promotionele producten zoals bedrukte lanyards merken sterker maken? Promotionele artikelen zoals bedrukte lanyards bereiken namelijk meer mensen dan via radio of tv! Ook is het stukken voordeliger. Ook geeft 57 procent van de bezitters van promotionele producten zoals bedrukte lanyards aan dat het zich de naam van het bedrijf nog weet te herinneren. Ook hebben promotionele artikelen zoals bedrukte lanyards een lange houdbaarheidsdatum en een dagelijkse contactfrequentie. Dus wilt u uw keycords bedrukken? Dan bent u bij Keycord-Lanyard aan het juiste adres!

Onze lanyards

Wij hebben maar liefst elf verschillende soorten lanyards in ons assortiment, deze zijn: Dik Materiaal Full Colour Lanyard, Dubbelzijdig Full Colour Lanyard, Enkelzijdig Full Colour Lanyard, Extra Lang Model Lanyard, Full Colour Lanyard met een langere levertijd, Kindermaat Lanyard + Extra veiligheid, onbedrukte lanyard uit voorraad, PET Recycle materiaal Lanyard, Standaard Lanyard, Katoenen Lanyard en Geweven Lanyard. Alle lanyards hebben hun eigen unieke eigenschappen, welke het beste bij u past ligt aan uw eisen en wensen. Bij alle lanyards kunt u standaard kiezen tussen verschillende breedtes (15mm – 20mm – 25mm), accessoires (veiligheidssluiting, gesp of beide), badgehouder en afwerking (duimhaak, sleutelring, ovaalhaak of kliphaak).

Druktechnieken

Uw logo of slogan kan op verschillende manieren op uw lanyards gedrukt worden. Er kan gebruik gemaakt worden van zeefdruk of sublimatiedruk. Bij sublimatiedruk wordt de inkt onder hoge temperatuur vergast en zo in het textiel ‘gebrand’, waardoor de afbeelding of tekst niet meer van het textiel verwijderd kan worden. Bij zeefdruk wordt de drukinkt door een gaas gedrukt waardoor de bedrukking op het artikel terechtkomt. Welke techniek het beste bij uw wensen past? Wij adviseren u graag hierover.

Onze beloftes

Wij zullen ervoor zorgen dat u van begin tot eind het best mogelijke advies krijgt om zo uw bedrukte lanyards aan al uw eisen en wensen te laten voldoen. Upload uw design en wij zorgen ervoor dat u dezelfde dag nog een proefdruk ontvangt, gratis inspiratie en design! Gedurende het proces heeft u uw eigen contactpersoon. Uw in Europa bedrukte lanyards zijn van hoge kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs en snelle levering.

Gratis inspiratie en design

Graag een visuele weergave van uw idee? Dat is natuurlijk ook mogelijk bij XXLgifts! Eerst maakt u een keuze uit onze elf lanyards, u vult uw gegevens in, kiest de breedte van het lint, maakt een keuze uit duimhaak, sleutelring, ovaalhaak of kliphaak, maakt een keuze uit accessoires en upload uw design in een eps, ai of pdf bestand. Uw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar één van onze grafisch ontwerpers! Deze maken voor u een gratis proefdruk. Heeft u een aanvraag gedaan op een werkdag voor 16:00? Dan ontvangt u dezelfde dag nog uw gratis proefdruk en prijsopgave!

Professioneel advies en begeleiding tijdens en na uw bestelling

Tijdens de gehele duur van uw aankoopproces kunt u in contact komen met uw eigen contactpersoon. Een eigen contactpersoon maakt het makkelijker voor beide partijen. Uw contactpersoon kan u meer informatie verschaffen over onze lanyards, de prijs, de proefdruk, de levertijd en andere vragen die u wellicht heeft. Ook na uw bestelling kunt u contact opnemen met uw contactpersoon met vragen, opmerkingen of wellicht voor een nieuwe order. We zijn op werkdagen te bereiken via de mail of telefonisch. CONTACT PAGINA

Lanyards bedrukken bij XXLgifts

Neem snel een kijkje op onze websites waar u keuze heeft uit maar liefst elf verschillende soorten lanyards die allen bedrukt kunnen worden met uw eigen logo of tekst. Of u nou onbedrukte lanyards, kindermaat lanyards, full colour lanyards of extra lange lanyards wenst, alles is mogelijk bij ons! Wij hebben een groot assortiment met populaire keycords altijd op voorraad. Door een eigen drukkerij zijn wij erg flexibel en garanderen wij de afgesproken levertijden. Met een team van professionals die dagelijks voor u bereikbaar zijn, dragen wij zorg voor elke bestellen. Heeft u vragen of kunt u niet wachten met het bestellen van uw eigen bedrukte of onbedrukte lanyards? Neem dan snel contact met ons op.
Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux, hoe kunnen we u van dienst zijn?